Kaşıntılara Karşı En Doğal Yardımcınız SOS Balm!

Kaşıntılara Karşı En Doğal Yardımcınız SOS Balm!

Egzama, alerji, anlık kabarma, aşırı kuruluk gibi nedenlerle kaşıntılar zaman zaman hepimizin cildini yorabiliyor. Hele bazı ciltler o kadar hassas ki anında reaksiyon gösterebiliyor ve eğer önü alınmazsa küçük izler bırakan minik yaralar bile oluşabiliyor. 

Bu gibi durumlarda ilk yapılması gereken cildi yatıştırmak, sonra zarar gören bölgeyi yara ve enflamasyona karşı koruma kalkanı altına almak ve nihayetinde de besleyici&nemlendirici içeriklerle iyileşme sürecine destek olmak. İşte SOS Balm bunun için yaratıldı. 

Roius Naturals SOS Balm Kaşıntıyı Giderir, Cildi Rahatlatır. 

Zengin bitkisel formülündeki Arnika ile acıyı giderir, Tamanu ile kaşıntıyı yatıştırır. Çay ağacı yağı ile bakteri oluşumunu azaltır. Yoğun antioksidan Frenk üzümü ile enflamasyon oluşumunu engeller,  hücre yenilenme sürecini başlatır. Balmumu ile hasar gören alanı doğal bir yara bandı gibi korumaya alır. Yoğun besleyici ve nemlendirici ayçiçek, Sheabutter, Hindistan cevizi ve nar çekirdeği yağları ile iyileşmeye yardımcı olur. 

Bazen Her Cilt Hassaslaşır! 

Parfüm, paraben, renklendirici, parafin, mineral yağ gibi içerikler zaman zaman normal yapıda ciltlerin bile hassaslaşmasına neden olur. Siz de rutin cilt bakımı uyguladığınız halde neden cildinizde kızarıklık, siyah nokta, kuruluk ve çizgilenme oluşuyor diye merak edersiniz. Halbuki cildiniz bir süredir bu kimyasal içeriklere reaksiyon göstermektedir. Bu nedenle zararlı kimyasallardan uzak, sağlıklı cilt ürünleri kullanmak önemlidir. Böyle dönemlerde onarma amaçlı cildinize kür haline 21 gün boyunca her gece yatmadan, temizleme ardından SOS Balm uygulayın.

Cildinizde oluşabilecek tüm kızarık ve kaşıntılar ile SOS Balm ile anında önleminizi alın. Roius Naturals SOS Balm’ı organik bitkisel içeriği ile tüm aileniz için iç rahatlığı ile kullanabilirsiniz. *

 

 

* Lütfen Roius Naturals SOS Balm’ın tüm içeriğini bu linkten inceleyin, herhangi bir maddeye alerjiniz varsa kullanmayınız.