Rouis Naturals SOS Balm Hakkında En Çok Sorduklarınız

Rouis Naturals SOS Balm Hakkında En Çok Sorduklarınız

  • SOS Balm ne demek, ne için kullanılır?

SOS Balm, cildinizin SOS verdiği her türlü acil durumda, aşırı kuruluklarda, yanıkta, küçük yara-berelerde, iritasyonlarda, morluklarda kullanılabilir. Organik bileşenlerle hazırlandığı için tüm aileniz, özellikle çocuklarınız için güvenle kullanabilirsiniz. Bu balm’ı aynı zamanda cildiniz çok kuru ise, çok kızarıyorsa ve hassaslaşıyorsa yüz nemlendiricisi olarak da kullanabilirsiniz. 

  • SOS Balm bebeklerde kullanılır mı? Peki Hamilelerde?

Eğer hamileyseniz ve özellikle vücuduz çok gerildiğinde, cildiniz kuruduğunda iç güvenliği ile kullanabileceğiniz organik bir krem arıyorsanız SOS Balm’ı deneyebilirsiniz. Bebeğinizin içeriğindeki herhangi bir malzemeye alerjisi yoksa yine cildindeki minik egzamalar, pişik ve kuruluklar için SOS Balm tercih edebilirsiniz. Farmakologlar tarafından hazırlanmış özel bitki karışımı ile hem irite olmuş bölgeyi sakinleştirir, bakteri ve mikroplardan korur, arnika ile acısını alır hem de hücre yenileyici özlerle iyileşmesine yardımcı olur. 

  • Bir kavanoz SOS Balm ne kadar süre dayanır?

Bir kavanoz SOS Balm 50ml’dir. İçerisinde bitkisel yağlar ve özler bulunan bu merhem formülü az miktarlarda kullanılır ve cilde hızlıca nufüz ederek uzun süre etkisini sürdürür. Tüm yüze bir fındık büyüklüğünde ürün kafi gelmektedir. Kimyasal koruyuculardan uzak formülünün ömrü açıldıktan itibaren 1 senedir. 

  • SOS Balm’ın diğer markalardan farkı nedir?

SOS Balm, organik ürünlere talebin arttığı günümüzde tüm dünyadan organik tarım kaynaklı yüksek kalite hammadde kullanımı, farmakolog tarafından geliştirilen ve laboratuvar testlerine tabii tutulan formülü ve hijyenik üretim tesisinde hazırlanması ile hem amatör bitkisel markalardan hem de seri üretim kimyasal markalardan farklıdır.