Roius Naturals SOS Balm 3-3-1 Formülü Kuru Cildinizin Kurtarıcısı Olacak

Roius Naturals SOS Balm 3-3-1 Formülü Kuru Cildinizin Kurtarıcısı Olacak

Eğer kuru tipte bir cildiniz varsa o zaman kış ayları ya da yaz ayları sizin için ayrı ayrı zorluklarla geçiyordur. Kuru ciltler çoğu zaman kızarır, pul pul dökülür, mat görünür ve üzerine bir de makyaj uyguluyorsanız hayat iyice zorlaşır.

Bu tip ciltlerde cildi yatıştırmak, kızarıklığını gidermek ve nem sağlamak için SOS Balm’ı kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Çok amaçlı kullanımı ile yara, yanık, egzama, sivilce tedavisinde yardımınıza koşan SOS Balm içerisindeki Hindistan cevizi, ayçiçek, Shea Butter gibi organik bitki yağları ile cildi derinlemesine nemlendiriyor. Balmumu ile bu nemi cilde hapsediyor, antioksidan Frenk üzümü ve nar çekirdeği asitleri ile hücre yapısını güçlendiriyor, kolajen oluşumunu arttırıyor. Tamanu ile cildin elastikiyetini destekleyerek kırışık oluşumuna karşı savaşıyor. Ayrıca tüm bunları yaparken cildin aşırı yağlanmasına izin vermiyor ve siyah nokta oluşumu ile savaşıyor.

SOS Balm 3-3-1 Formülünü Deneyin!

SOS Balm’ın yoğun besleyici ve nem deposu bitki karması düzenli kullanım ile cildinizi içten onarır ve kurulukların giderilmesine yardımcı olur. Siz de SOS Balm’ı dönemsel olarak bir kür halinde deneyebilirsiniz. Nasıl mı? 3-3-1 formülü ile. Yani 3 hafta boyunca, haftada 3 defa, günde 1 kere.

Düzenli kullanım ile cilt sorunlarına ve kuruma problemine karşı cildi içten dışa doğru güçlendiren ve tüm yaş gruplarından güvenle kullanılabilecek SOS Balm, kimyasal içeriklerle geçici iyilik sağlayan, parlatan, gergin hissettiren, hatta çoğu zaman parfümü ile kandıran nemlendiricilerin aksine cildinizde kalıcı sağlık sağlar.