SOS Balm

SOS Balm

Nasıl ki filmlerde zor anlarda süper kahramanlardan yardım bekliyorlar, Roius Naturals’ın “Süper Natürel” formüllerinden S.O.S Balm da ciltte bir anda ortaya çıkıveren birçok soruna çare oluyor.

Roius Naturals S.O.S Balm ürününün içeriğindeki tüm bitki ve meyve yağları soğuk pres yöntemi ile elde edilmiştir. Zengin asit yapısı ve güçlü vitaminleri ile cilde yoğun bakım sağlar. İçeriğindeki Hindistan cevizi, ayçiçeği, Shea butter, arnika, frenk üzümü, tamanu, bal mumu, kafur, çay ağacı, nar çekirdeği, nane, sedir ağacı ve limon kabuğu yağı gibi zengin özlerle küçük yara, yanık, iritasyon, pişik, sivilce, kuruluk ve morlukların tedavisini destekler. Kaşıntıları yatıştırmaya, ağrı ve acıyı almaya, yara ve yanıkların üzerinde koruyucu ve besleyici bir tabaka oluşturarak, enflamasyon, bakteri, mikrop ve mantar oluşumundan korumaya yardımcıdır. Hücre yapısını ve cilt dokusunu güçlendirerek iyileşmeyi hızlandırır. Dudak, el, topuk, dirsek ve diz gibi vücutta aşırı kuruyan bölgeleri yoğun nemlendirir ve yumuşatır. Çok amaçlı kullanımı ile Roius Naturals S.O.S Balm, tüm ailenizin her zaman yanında olacak süper bir dosttur! Satın almak için lütfen tıklayınız!

Roius Naturals SOS Balm Sağlığınıza Zararlı Kimyasallar İçermez:

Kimyasal Koruyucular, Paraben, Propylene Glycol, Silikon, Petrol türevleri, Sentetik boya, Alkol, Fitalat, Sentetik parfüm, GDO, Parafin, Likit Parafin, Nano Partiküller İÇERMEZ.