Roius Naturals Bioteknolojik Adımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Roius Naturals Bioteknolojik Adımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Bir süredir Roius Naturals markasının büyürken neye doğru evrildiğine bakıyoruz.

Biz Niş Kozmetik olarak aslında 11 senelik bir firmayız ve yola organik, sağlıklı kozmetik ürünleri Türkiye’ye ithal ederek çıktık.

Zamanla edindiğimiz deneyim, katıldığımız eğitim ve fuarlar, işbirliği yaptığımız marka ve laboratuvarlar derken kendi markamızı yaratmak için yola çıktık.

Bir başka popüler markaya olan ortaklığımızın yanında Roius Naturals doğdu. Bu markada her şeyden önce dürüstlük ve sürdürülebilir olmak bizim için önde oldu.

Organik ve bitkisel olma derdi zamanla geriye düştü. Çünkü istiyoruz ki; ürünlerimiz gerçekten işe yarasın. Sizi A noktasından B’deki çözüme taşısın. Ve çünkü sadece organik olmak dünya adına, eşitlik adına çok da sürdürülebilir bir şey değil.

Sadece içinde ne olmadığını söyleyerek, toksik kimyasallar yok diyerek, korku satarak, anektodal (ağızdan, deneye dayanmayan) bitkisel faydalardan bahseden marka ve ürünlerden olmamak adına çalıştık. Çünkü bizce siz bunu hak ediyorsunuz.

Bize daha doğru geleni yapmak adına ürünlerimizde, bitkilerden laboratuvarda üretilmiş ve ciltte deneyle kanıtlanmış faydaları bulunan aktif maddeleri daha fazla kullanmaya başladık.

Formüllerimizde kullandığımız bitkilerin hepsi organik sertifikalı ama global cilt bakım endüstrisi artık bunu çok aştı bize göre. Bu işi kimyagerlerin ve bilimin ışığında, bitkisel de olsa malzemenin etki ve tepkilerini iyi bilerek, o iyi etkilerin azalmayacağı teknolojik ve hijyenik donanıma sahip üretim tesislerinde bir araya getirmek ve konusuna en uygun ambalajlarda size sunmak gerekiyor.

Bu nedenle kendimizi BİOTEKNOLOJİK olarak yeniden tanımlamak artık bize daha doğru geliyor.

Belki bu yolda zamanla ismimizi de güncelleriz, daha bilemiyoruz. Ama sizlerle sürekli ve direkt iletişimde bir marka olarak dönem içinde yaşamakta olduğumuz değişimi paylaşmak istedik.

Sevgilerimizle,

Roius Naturals Kurucuları

Çağla + Ufuk