Hero Eyes Vital Eye Cream

Hero Eyes Vital Eye Cream

Roius Naturals Hero Serisi Hero Eyes Vital Eye Cream ile genişliyor!  

Cilt bakımının önemli bir parçası olan göz çevresi için hazırlanan bu ince losyon yapıdaki krem, göz çevresi ile ilgili 3 temel sorunu (mor halkalar, şişlikler ve kırışıklıklar) hedef alır. Yumuşacık, kolay nüfuz eden su bazlı serum/krem arası formu ile ağırlık hissine neden olmadan göz çevresine hızla etki eder, zaman kaybetmeden çalışmaya başlar ve hızlıca sonuç verir. 

Hero Eyes Vital Eye Cream Göz Çevresindeki Halkaların Giderilmesine Yardımcı Olur! 

Göz çevresindeki kırmızıdan kahverengi ve mora farklı renklerde olan halkaların en önemli nedenleri; bu bölgede cilt yapısının incelmesine bağlı damarların daha fazla görünmesi, kuruluk, uykusuzluk, hatalı beslenme ve ekran gibi nedenlerle damarların şişerek daha görünür hale gelmesi ve gözü ovuşturmak, makyaj vb. nedenlerle alınan darbelerin yanı sıra güneşin sebep olduğu hiperpigmentasyondur. Hero Eyes Vital Eye Cream’in içindeki özel geliştirilmiş patentli aktif içerik AGH (Alpha Glucosyl Hesperidin) damar yapısını güçlendirir, kan dolaşımını hızlandırır, morarmayı geçirir. Yoğun C Vitamini ve antioksidan özlerle güneş ve darbelerin neden olduğu lekelerle savaşır. 

Şişliklere Veda Edin!

Göz çevrenizde bünyesel ve birçok dış faktörden dolayı ödem oluşumu ve şişlikler meydana gelebilir. Hero Eyes; içeriğindeki yoğun nem veren Salicornia ve Aloe Vera, ödemi alan AGH, enflamasyonu engelleyen Frenk üzümü, lavanta, papatya gibi özlerle şişliklerin giderilmesine yardımcı olur. 

Yaşlanmayı Erteleyin!

Göz çevresini en yaşlı gösteren nedenlerden biri de kaz ayağı tabir edilen çizgiler ve sarkmalardır. Bunların nedeni erken yaşlanmaya neden olan kolajen ve elastikiyet kaybıdır. İçeriğindeki C Vitamini kolajen yapıyı güçlendirirken doğal lifting etkisi yaparak istemsiz mimikler ile kas hareketlerini azaltan Stevia Rebaudiana aktif içeriği ise kırışık oluşumunun önüne geçmenize yardımcı olur. 

Roius Naturals Hero Eyes Vital Eye Cream göz çevresi bakımı için hep aradığınız o çok marifetli ürün! 

Satın almak için lütfen tıklayınız.