Garage Organics Yenilendi!

Garage Organics Yenilendi!

Saç ve Vücut İçin En Sağlıklı ve En Masum Bakım Ürünleri GARAGE ORGANICS’te!

Saç tasarımı alanında getirdiği yenilikçi vizyon ile tanınan Ahmet Çoban tarafından yaratılan Türkiye’nin ilk kuaför çıkışlı saç markası Garage Organics yenilendi!

Saçınızın gerçek ihtiyaçlarına uygun olarak organik içeriklerle formüle edilen, dünyanın en prestijli organik ürün sertifikalarından COSMOS Organic  ile tescillenen Garage Organics saç ve vücut ürünleri, artık Helal ürün sertifikasyonu ile daha da güçlü. Ürün formüllerini optimize eden Garage Organics’in bir yeniliği de doğallığı ve fabrikasyon kozmetikten uzak, butik üretim felsefesini tasarımlarına yansıttığı yeni logosu ve ambalajı. 

Garage Hair Repair Studio bünyesinde ilk olarak kullanımına başlanan Garage Organics, saçı iyileştirme üzerine yoğunlaşan star ürünleriyle bugün salon sınırlarını aşarak Beymen Mağazaları ve www.garageorganics.com online alışveriş sitesi aracılığı ile tüm Türkiye’ye ve yurtdışına ulaşmakta. 

Garage Organics, alışılagelmiş markaların aksine saç bakımı sürecini; kesim, boyama vs. gibi işlemlerin öncesinden başlatarak saçı tüm bu uygulamalara güçlendirerek hazırlar. Böylece saçlar tüm işlemlerden daha az zarar görür. İsminden de anlaşılacağı gibi bu ürün serisi Ahmet Çoban’ın saç tasarım vizyonuna uygun olarak saçınızı tamir ederek, doğal olarak en iyi versiyonuna sahip olmanızı hedefler.

Garage Organics Hair Wash içeriğinde bulunan %70 Aloe Vera ile saç derisinin Ph seviyesini dengeler, saç derisinin hücre yenilemesine yardımcı olur. Saçın oksijensiz kalarak dökülme sorununu gidermek için birebirdir. Tamamen organik, COSMOS Organic sertifikalı bu şampuanın içinde ayrıca saçları yatıştıran yasemin, saç tellerini tamir eden Tiare bitkisi, saça parlaklık veren kara yulaf, uzamasını sağlayan Ylang Ylang, dökülmesini önleyen Lavanta gibi birçok yararlı öz bulunmaktadır. Ayrıca sedir ağacı ve Aloe Vera sayesinde alerji, egzama, sebore gibi problemlerle de savaşır. Tüm saç tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Garage Organics Hair Serum içeriğinde bulunan yoğun hindistancevizi yağı ile saçı besler, gelişimini destekler ve kolay şekil almasını sağlarken kepeğe de engel olur. Tamamen organik, COSMOS Organic sertifikalı bu saç serumunun formülünde ayrıca kuru ve hasar görmüş saçları nemlendiren Shea Butter ve Argan özleri, saç uzamasını destekleyen Jojoba, saç köklerini kuvvetlendiren avokado ve adaçayı ile saç tellerini tedavi eden Tiare bitkisi bulunmaktadır. Özellikle ombre gibi renk açıcı işlem görmüş saçların zayıflayan kısımlarını onarmak için idealdir. Tüm saç tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Kullanım önerisi: Banyo öncesi, kuru saça iki pompa ürünü kökten uca kadar parmak ucu masajı ile uygulayın. En az 10 dakika maske olarak bekletin ve Garage Hair Wash ile arındırınız. 

Garage Organics Hair Balm içeriğindeki yoğun Tiare bitkisi sayesinde saç tellerine tek tek ulaşır ve içten dışa doğru tamir eder. Tamamen organik, COSMOS Organic sertifikalı bu “hair balm” ürünün formülü, folik asit içeren defne, kuru ve hasarlı saçları yatıştıran Shea Butter ve hindistancevizi ile saç uzamasını destekleyen Ylang Ylang özü ihtiva eder. Hair Balm ayrıca zengin bir omega 9 kaynağı olan ayçiçeği yağı ile saçların kırılmasını engeller. A,B,C,E vitaminleri ve demir, potasyum, kalsiyum ile ayçiçeği saçınızı derinlemesine besler. Saç uçlarındaki kırılmaları ve hasarı tamir etmek için yoğun bakım maskesi görevi görür.  Tüm saç tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Kullanım önerisi: Banyodan önce kuru saçın uç kısımlarına avucunuzda iyice ısıttığınız ürünü parmak uçlarınızla yayınız ve en az 10 dakika bekletip Garage Hair Wash ile arındırınız.

Ayrıca saçınızı banyo sonrası yatıştırmak ve dalgalarınızı şekillendirmek için de kullanabilirsiniz. Saçınızı kuruttuktan sonra kavanozundan saçınızın uzunluğuna göre bir ya da iki fındık büyüklüğünde alın, avucunuzda ısıttıktan sonra saçınızın orta bölümünden uçlarına kadar şekillendirerek uygulayın. Durulamayınız. 

Garage Hair Repair Leave In Treatment: Sprey formundaki bu ürün; içeriğindeki bitkisel bileşenlerle banyo sonrası saçınızın nemini içine hapseder, yatıştırır, uçlarının dolaşmamasına ve kolay taranmasına yardımcı olur. Isı ile şekillendirme öncesinde saç tellerinizin üzerinde koruyu bir kalkan oluşturur, kolay şekil almasını sağlar. Harika parfümü ile aromaterapiktir. Banyo sonrası nemi alınmış saça uygulanır, durulanmaz. Tüm saç tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Garage Organics Pure Aloe formülündeki %99 saf ve organik Aloe Vera özü ile bulabileceğiniz en zengin Aloe Vera kürlerinden biridir. COSMOS Organic sertifikasına sahiptir. Aloe Vera yüzyıllardır yanık, yara, burkulma, kaşıntı, iritasyon tedavilerinde kullanılan şifa kaynağı bir bitkidir. Cildi ve saçları besler, hücre yenileyerek yaşlanma ile savaşır. Aloe Vera ayrıca gözenekleri tıkayan ölü hücreleri temizler ve kan dolaşımını hızlandırır. Saç dökülmesi, egzama, yağlanma, kepeklenme ve sebore ile savaşır. Tüm saç  ve cilt tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Kullanım önerisi: Pure Aloe jel formundadır. Cildinizde karşılaşacağınız yanık, güneş yanığı, yarık, yara, böcek ısırması, kesik ve kaşıntıların tedavisinde ailecek kullanabilirsiniz. Banyo sonrasında saç derinize masaj yaparak uygulayın. Dilerseniz saçınıza da sürebilirsiniz hem onarır hem de saçınızı yatıştırmanıza yardımcı olur. Durulama gerektirmez. 

Garage Organics Body Lotion: Tatlı portakal yağı ile cildin kolajen yapısını destekler, elastikiyetini arttırır, yaşlanmayı geciktirir. Tamamen organik, COSMOS Organic sertifikalı bu Body Lotion Hindistan cevizi yağı ile cildi derinlemesine nemlendirir, aşırı kuruluk problemi ile savaşır. Aloe Vera ile hücrelerin yenilenmesini sağlar.Turunç aroması ile ferahlatır. Tüm cilt tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Kullanım önerisi: Tüm cildinize masaj hareketleri ile uygulayın, yoğun nemlendirme özelliğine  rağmen kolayca cilde nüfuz eder ve rahatsız edici bir ıslaklık hissi yaratmadan uzun süre konfor sağlar. 

Garage Organics Relief Lotion: İçeriğindeki nane özü ile gün boyu yorulan ve yıpranan ayaklarınızın ağrılarını giderir ve antibakteriyeldir. Tamamen organik, COSMOS Organic sertifikalı bu rahatlatıcı losyonun formülündeki okaliptüs yara, yanık ve sıyrıkları iyileştirir, kas - eklem ağrılarını giderir, adaçayı yoğun terlemeyi önler, ayçiçeği yağı egzamayı yatıştırır, enfeksiyonlardan korur, çay ağacı mantar oluşumu ile savaşır, shea butter derinlemesine nemlendirir ve kafur da kan dolaşımını tetikler. Uzun ve yorgun günlerin ardından ayaklarınızın hiç olmadığı kadar rahatlamasını sağlar. Tüm cilt tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Kullanım önerisi: Banyo sonrasına ayaklarınıza masaj yaparak uygulayın. Tüm günün yorgunluğunu anında atmanıza yardımcı olan SPA bakımı sağlar. 

Garage Organics Hand Wash: İçeriğindeki Aloe Vera ile ellerinizi yoğun bakıma alır, yanık, yara, kaşıntı, iritasyon gibi sorunlarla savaşır. Misket limonu özü cildi derinlemesine temizlerken kokusu enerji verir. Tatlı portakal yağı ile cildin kolajen yapısını destekler. Gün boyu sık sık yıkanan elleriniz Garage Organics Hand Wash sıvı sabun sayesinde yıpranmadan temizlenir. Tüm aile bireylerine uygun, tamamen organik, COSMOS Organic organik içeriği ile en saf ve yumuşak sabun alternatifidir. Tüm cilt tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir. 

Garage Organics Body Wash: Aloe Vera mucizesi ile vücudunuzu besler, yeni hücre oluşumuna yardımcı olur. Yanık, kaşıntı, kızarıklık gibi sorunlarla savaşarak rahatlamanızı sağlar ve tedavilerine destek görevi görür. İçerisindeki bulunan nane özü anti bakteriyeldir, kan dolaşımının artmasına yardımcı olur ve adele ağrıları ile savaşır. Nane aynı zamanda ferahlatıcı kokusu ile aromaterapiktir. Garage Organics Body Wash banyo jeli uluslararası prestije sahip COSMOS Organic ve ETKO sertifikalı organik içeriği ile tüm ailenizin kullanımına uygundur. Tüm cilt tiplerine uygun bitkisel formüllüdür ve Helal ürün sertifikasına sahiptir.